houseofcharlotte

houseofcharlotte

Tanker der tænkes - ting der ses - udførte gerninger

Hvis vejen ikke nydes - er målet ikke værd at nå

2011 rinder ud..

Lidt af hvertPosted by Charlotte Illum Larsen Saturday, December 31 2011 13:51:37

Vi hygger stille omkring - Ludvig og jeg - jeg er som altid på denne sidste dag i året eftertænksom, og til tider også noget der ligner rastløs.

2011 blev på mange måder året hvor jeg ramte både top og bund - der blev taget nogle rutsjeture - med loops - men jeg landede på mine ben hver gang.

Familien blev beriget med lille William - den dejligste dreng - jeg fik en ny rolle som Mormor, og jeg elsker at være i det. Vi har været heldige at tilbringe Julen med den lille familie - og den familie der står dem nær. Alle mine kyllinger var samlet om juletræet - og hønemoderen klukkede stille og tilfreds - tog hvad hun kunne få af knus, kram, hyggelig snak og samvær.

Året har budt på timer og dage med bedstevenner - dem der trøster når man er ked - og som glædes når man er glad.. jeg føler mig rig når jeg er sammen med dem - når vi lukker hinanden ind.. jeg savner dem alle - hver og en på sådan en dag.. jeg ved at vi når at udveksle hilsner - de første er allerede sendt og modtaget - jeg kysser jer - hver og en..

2011 blev året hvor vi pludselig måtte pakke ned og ud igen - hvor huset vi forlod blev huset vi måtte flytte tilbage til. Det har krævet sit at gøre det - kræfter vi måtte finde - og fandt.. vi finder langsomt tilbage og finder ro i det - der er en grund til alt der sker - også til at vi skulle tilbage til huset igen

Her sidst på Året banker Kærligheden også på - Jeg vil gerne ha en Kæreste - er ikke skabt til at gå igennem livet alene - men det skal ikke være den første - men den bedste - og gerne den sidste.. vi tager den tid vi skal bruge for at finde ind til hinanden, lære hinanden at kende - og husker at nyde den vej vi er slået ind på

Måtte 2012 bringe lys, lykke og kærlighed til jer alle

Godt Nytår

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Dorthe Friday, January 13 2012 16:18:34

Jeg håber vi ses i 2012 min søde Charlotte....

Posted by Trine F Saturday, December 31 2011 17:16:14

Godt nytår til dig, og må 2012 blive lige så godt, som 2011 var skidt.

Håber alt godt for dig og dine kyllinger ;-)

Posted by Birgit Knudsen Saturday, December 31 2011 15:59:12

godt nytår til dig og dine