houseofcharlotte

houseofcharlotte

Tanker der tænkes - ting der ses - udførte gerninger

Hvis vejen ikke nydes - er målet ikke værd at nå

Krearum..

SyPosted by Charlotte Illum Larsen Saturday, May 14 2011 15:33:37

Jeg er så heldig at der i stueetagen befinder sig et tomt butikslokale.. det har jeg udset mig til krearum.. og jeg har ryddet frem af kasser - lagt på reoler - fundet min elskede gamle symaskine frem - og nu også sygenet.. idag blev det til en dyne til Ludvigs bamse - og færdiggørelse af et barnevognstæppe.. der ligger mere og venter... Jeg elsker det rum - der er lys og ro.. ja altså, Ludvig syntes bestemt jeg skulle ha musik til arbejdet - så han hentede ghettoblaster med discomusik - og det har jeg så hygget mig gevaldigt med... jeg elsker det rum - storelsker det..

Yndlingssønnen havde et pludseligt behov for Marmorkage og pyjamasdag.. - og vejret indbyder til det - så der dufter fra ovnen - lige om lidt skal der nydes et stykke med en kop kaffe til - og ellers er jeg nok at finde i syrummet

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Charlotte Illum Larsen Sunday, May 15 2011 08:00:58

Irene - jeg er vild med det.. det gør mig så glad

Den symaskine er over 20 år gammel Helle - utroligt hvad den har holdt til.. jeg har en fin computerstyret Husquarna stående også - men den er jeg bare aldrig blevet gode venner med..

Posted by Irene Saturday, May 14 2011 18:07:53

Hvor er det et dejligt krearum du har fået:-)

Posted by Helle Mikkelsen Saturday, May 14 2011 17:59:18

Hvor er det et lækkert krearum, det gad jeg godt have ;o)

Sjovt med den symaskine, jeg havde den i sort og min veninde i rød ;o)