houseofcharlotte

houseofcharlotte

Tanker der tænkes - ting der ses - udførte gerninger

Hvis vejen ikke nydes - er målet ikke værd at nå

Hvad siger du??...

MadPosted by Charlotte Illum Larsen Saturday, March 31 2007 15:59:50

Vejret er så smukt og godt - der bliver ikke kørt stinkende ting på markerne i week-enden omkring mig - så der hænger tøj til tørre.. jeg er ved at være ovenpå - men trætheden føles stadig i hele kroppen

så alles ist gut... lige med undtagelse af min stemme - den er pist væk forsvundet.. jeg har humpet på arbejde - ting skulle afsluttes og en ny skulle sættes ind i tingene.. jeg har været afsted med feber og ondt i halsen - og fortalt og fortalt.. alt for meget åbenbart, for nu er stemmen slidt og har lagt sig i hi..

Ludvig har bedsteven Frederik på besøg - de er begge bidt af en gal landmand - så der bliver leget landbrug både inde og ude, og det er en meget blid og stum mor der holder sig i ro, med varme drikke og varme strikkede ting om halsen - mens hun holder øje og iagtager deres leg..

Nu er der sat en chokoladekage i ovnen - det kan jeg klare uden brug af stemme - den dufter allerede, og de har spurgt flere gange "hvornår er den færdig.."

Jeg hørte en gang en interessant teori - hvis nu alle mennesker fik tildelt x antal ord ved fødslen, så ville man måske tænke sig mere om inden man bare lukkede ordene ud... måske har jeg brugt min ration??

God lørdag til alle derude.. - jeg sagde god lørdag til jer derude

  • Comments(1)//www.houseofcharlotte.dk/#post71